2 Mart 2017 Perşembe

ÇİKOLATALI TRUFFLE PASTA


Aysun 'cum  Ebrunun günü için hazırlamış bu pastayı çok lezzetliydi . Sizlerle paylaşmak istedim.


MALZEMELER

3 adet kakaolu baton kek
1,5 paket krema
2  kaşık ceviz, fındık, badem, kuru incir, kayısı
2 kaşık nutella veya şokella


HAZIRLANIŞI

1. Derin bir cam kabın içine kekleri ufalayın.
2. Kuru malzemeleri de ekleyin.
3. Daha sonra krema ve nutellayı da katıp iyice karıştırın.
4. Strech filme sarıp dondurun.
5. Servis yapacağınız zaman üzerine önceden hazırladığınız çikolata sos dökebilirsiniz. Veya kakao serpebilirsiniz. Veya kıyılmış antep fıstığı serpebilirsiniz.




AFİYET OLSUN...