Yemek yapmak benim için keyiftir. Keyifle yapacağınız lezzetli tarifleri deneyip yazıyorum. Büyüdüğünde aşçı olacak yeğenime bir arşiv olsun istedim.
29 Aralık 2017 Cuma
TAVUKLU HARDALLI SANDVİÇ
MALZEMELER
500 gram tavuk göğüs eti
100 gram hardal
50 gram mayonez
2 çorba kaşığı kıyılmış dereotu
4 dilim kepekli mini sandviç ekmeği
YAPILIŞI
1. Tavuk etini orta boy bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ilave edip haşlayın.
2. Ocaktan alıp ılınınca ince şeritler halinde kesin.
3. Soğuduktan sonra hardal, mayonez ve kıyılmış dereotunu ilave ederek iyice karıştırın.
4. Hazırladığınız bu karışımı sandviç ekmeği arasına, kornişon turşu ve dilimlere ayrılmış soğan yerleştirerek servis edebilirsiniz.
AFİYET OLSUN...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder