MALZEMELER
250 gr. ince doğranmış kuşbaşı et dana veya kuzu
1 adet (küp küp doğranmış )
1 diş sarımsak
1 adet sivri biber
2 adet domates
3 yemek kaşığı zeytin yağ
1 yemek kaşığı domates salçası
1 bardak su
Tuz, karabiber, kimyon, kuru kekik
HAZIRLANIŞI
1. Bir kapta soğan, karabiber, kekik, tuz ve kimyonu karıştırın.
2. Eti ve diğer malzemeleri de ekleyin harmanlayın.
3. Fırını 200 derecede ısıtın.
4. Tüm karışımı güveç bir kaba koyun. Üstünü güvecin kapağı varsa kapakla yoksa yağlı kağıtla kapatıp fırına verin. Etler pişinceye kadar fırınlayın.
AFİYET OLSUNN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder