MALZEMELER
2 paket kakaolu puding
2 paket eti burçak bisküvi
2 paket petit beurre bisküvi
1 paket ikili krem şanti
1,5 litre süt
HAZIRLANIŞI
1. Pudingi üzerinde yazıldığı gibi pişirin.
2. Puding sıcakken önce petit beurre bisküvinin sadece bir tarafını pudinge batırıp ( dikkat edin eliniz yanmasın) servis yapacağınız tabağa diklemesine koyun.
3. Sonra aynı işlemi eti burçak bisküvi içinde yapın. Sırayla bisküvileri aynı şekilde batırıp dizerek pastanızı tamamlayın.Bisküviler fazla gelebilir servis tabağınız ölçüsünde dizme işlemini bırakın.
4. Kalan pudingi tekrar ısıtıp dizdiğiniz bisküvilerin üzerine dökerek yayın, bıçakla düzeltin. Soğuması için bir kenara koyun.
5. Diğer tarafta bir paket krem şantiyi üzerindeki tarife göre çırpıp buzdolabında soğutun.
6. Soğumuş olan pastamızın üzerini krem şanti ile her tarafını kaplayın. İstediğiniz gibi süsleyin. Servis yaparken pastanızı verev kesin.
AFİYET OLSUN...
Marifetli Komşum Arkadaşım EMİNE
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder