Midye tavanın yanında servis edilebilecek harika bir sos
MALZEMELER
4 diş sarımsak
125 gr çekilmiş beyaz fıstık
3/4 su bardağı sıvı yağ
250gr ekmek içi
2 çay kaşığı tuz
2 sulu limonun suyu
HAZIRLANIŞI
1. Sarımsağı havanda tuz ile iyice dövün.
2. Ekmek içini suda ıslatıp sonrasında iyice suyunu sıkıp bir kenarda bekletin.
3. Beyaz fıstığı rondodan iyice çekin. Sarımsak ve ekmek içini de ilave edip birlikte karıştırın.
4. Bir kaba alıp limon suyunu, tuzu ve sıvı yağı koyup iyice çırpın.
AFİYET OLSUNNN....
merhaba hanımefendi. bloğunuz ve tarifleriniz çok güzel. anlatımınız akıcı ve kolay okunuyor, sanki sohbet tadında. umarım devam edersiniz yazmaya. sizi takip etmeyi çok isterim. rica etsem bloğunuza ABONE OL kısmını da ekler misiniz?
YanıtlaSilÇok teşekür ederim. Çok mutlu oldum tabi ki eklerim.
YanıtlaSil