14 Aralık 2018 Cuma

ÇİKOLATALI TRUFFLE PASTA



        Evde hazırlamış, yiyemediğiniz kekleri de bu tarifle değerlendirebilirsiniz.
Pasta gibi kalıp şeklinde yapabilir arzu ederseniz de top top hazırlayıp çikolata, kakao, hindistan cevizi, fındık, fıstık vb. malzemelere bulayıp servis edebilirsiniz.
MALZEMELER

3 adet kakaolu baton kek
1,5 paket krema
2  kaşık ceviz, fındık, badem, kuru incir, kayısı
2 kaşık nutella veya şokella


HAZIRLANIŞI

1. Derin bir cam kabın içine kekleri ufalayın.
2. Kuru malzemeleri de ekleyin.
3. Daha sonra krema ve nutellayı da katıp iyice karıştırın.
4. Strech filme sarıp dondurun.
5. Servis yapacağınız zaman üzerine önceden hazırladığınız çikolata sos dökebilirsiniz. Veya kakao serpebilirsiniz. Veya kıyılmış antepfıstığı serpebilirsiniz.




AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder